Hulp Nodig?

Wij zijn er om jou te helpen en te ondersteunen bij verschillende situaties waarin je onze expertise nodig hebt. Of het nu gaat om eerste hulp bij ongelukken, toezicht houden tijdens evenementen, het opstellen van veiligheidsplannen of hulp bij sleepjes op de Maas, wij staan voor je klaar.

Onze Diensten

  • EHBO

Onze getrainde EHBO-ers zijn beschikbaar om eerste hulp te verlenen bij ongevallen, zowel op het land als op het water. Of het nu gaat om kleine verwondingen of meer ernstige situaties, onze brigade staat paraat om te helpen.

67d8e884-a30a-b141-9c72-5c1c5cac7425.2
  • Evenemententoezicht

Organiseer je een evenement aan het water? Onze ervaren teamleden kunnen helpen met toezicht houden en ervoor zorgen dat alles veilig en soepel verloopt. Van zwemwedstrijden tot festivals, wij zorgen voor een veilige omgeving voor alle deelnemers.

IMG-20230610-WA0025 breed
  • Veiligheidsplannen voor water evenementen

Veiligheid staat voorop bij de Venlose Reddingsbrigade. We helpen graag bij het opstellen van gedetailleerde veiligheidsplannen voor evenementen, wateractiviteiten of andere situaties waar veiligheid een rol speelt. Met onze expertise zorgen we ervoor dat alle risico’s in kaart worden gebracht en dat er passende maatregelen worden genomen. Deze plannen kun je vervolgens zelf indienen bij de gemeente voor het verkrijgen van de vergunningen.

Reddingsbrigade tekening 23
  • Sleepjes op de Maas

Heb je pech met je boot op de Maas? Geen zorgen, onze reddingsbrigade staat klaar om te helpen. We bieden sleepdiensten aan voor boten die in nood verkeren of motorproblemen hebben. Met onze ervaren bemanning zorgen we voor een veilige en snelle terugkeer naar de haven.

_DSC0956
Neem Contact Op

Heb je onze hulp nodig of wil je meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om te helpen waar we kunnen. Veiligheid en hulpverlening staan bij ons altijd op de eerste plaats.

De Venlose Reddingsbrigade is, als zelfstandige vereniging, aangesloten bij Reddingsbrigade Nederland (KNBRD).

KvK nummer: 4016 41 66
ANBI nummer: 805520351
Rekeningnummer: NL 77 RABO 0167 7579 38

Navigatie

Contact

Postadres: Heymansstraat 1, Venlo

Zwembad: Drie Decembersingel 52, Venlo

© Copyright 2024 by Venlose Reddingsbrigade