Wordt donateur van de Venlose Reddingsbrigade

De Venlose Reddingsbrigade is een goed doel dat voor haar financiering volledig afhankelijk is van donaties van mensen zoals jij. Onze organisatie ontvangt vrijwel geen subsidie en geen overheidssteun. Wil jij het goede en belangrijke werk van de Venlose Reddingsbrigade graag steunen? Ervoor zorgen dat wij mensen kunnen blijven redden en noodhulp kunnen verlenen op het water? Help ons dan met een gift of (periodieke) schenking of neem de Venlose Reddingsbrigade op in je testament. Samen zijn we de Venlose Reddingsbrigade.

 

Donateur worden

Schenken en nalaten

Sponsoring door bedrijven

Geen zin om moe te worden maar wel ondersteunen? Wordt Redder vanaf de Bank! Zo ondersteun je ons financieel, maar hoef je er fysiek weinig voor te doen (mag wel natuurlijk). Je kunt kiezen voor een structurele of eenmalige gift. 

Je kunt op verschillende manieren aan de Reddingsbrigade schenken. Eenmalig of periodiek, bij leven of na overlijden via je testament.  
Wil je graag een speciale bestemming aan je schenking verbinden of een fonds op naam ten behoeve van onze brigade? Ook dat is mogelijk. 

Een aantal Venlose bedrijven sponsort de Reddingsbrigade al. Met een financiële donatie, in natura of een combinatie van beide. Sponsoring is maatwerk. Samen met jou bekijken we hoe we de sponsoring interessant en effectief kunnen inrichten. 

De Venlose Reddingsbrigade is een ANBI

De Venlose Reddingsbrigade is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat je gift (deels) aftrekbaar is van de belasting. Je donatie of schenking is bij de KNRM in goede handen.  

Als door het CBF erkend goed doel  (Centraal Bureau Fondsenwerving) voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen van het CBF. Ieder jaar checkt een CBF toezichthouder of wij doen wat we beloven, zorgvuldig met ons geld omgaan en bijdragen aan een betere wereld.  

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over donateurschap? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat jou vraag er niet bij? Danny van der Horst en Bart Verdijk helpen je graag verder. Je kunt ze bereiken op werkdagen tussen 8.30-17.00 uur via telefoonnummer 00000000. Mail je liever? Dat kan via donateur@venlosereddingsbrigade.nl Vergeet niet om duidelijk je naam en adres te vermelden.

Dit doet de Venlose Reddingsbrigade met jouw donatie

De Venlose Reddingsbrigade is, als zelfstandige vereniging, aangesloten bij Reddingsbrigade Nederland (KNBRD).

KvK nummer: 4016 41 66

Contact

Postadres: Heymansstraat 1, Venlo

Zwembad: Drie Decembersingel 52, Venlo

© Copyright 2024 by Venlose Reddingsbrigade