Help jij onze redders ook redden?

Je kunt de Venlose Reddingsbrigade op een heleboel manieren helpen. Wil jij weten welke manier om ons te helpen het beste bij jou past? 

Onze organisatie ontvangt vrijwel geen subsidie en geen overheidssteun. Wil jij het goede en belangrijke werk van de Venlose Reddingsbrigade graag steunen? Ervoor zorgen dat wij mensen kunnen blijven redden en noodhulp kunnen verlenen op en om het water?

Alle kleine beetjes helpen en hoe jij ons kunt helpen lees je hieronder!

Doneer voor doel

Alle kleine beetjes helpen. Wij hebben verschillende spaardoelen voor de aanschaf van nieuwe materialen. Help jij ons mee om onze doelen sneller te bereiken? 

Kijk naar onze Donatiedoelen

Vrijwilliger worden

Heb jij helpende handjes en zin om deze zinvol te gebruiken? Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Ben je bijvoorbeeld goed in klussen? Heb je organisatietalent? Of ben je goed in financiën? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse? Meld je dan bij onze secretaris. De contactgegevens vind je onderaan de website of vul het contactformulier in.

Lid worden

Wordt lid van onze leuke, gezellige en leerzame vereniging.

Kom je ook op maandagavond gezellig met ons een drankje drinken in ons clublokaal? 

Ook met je lidmaatschap help je ons!

Schenken

Een schenking is aftrekbaar van de inkomstenbelasting! 

Je kunt op verschillende manieren aan de Reddingsbrigade schenken. Eenmalig of periodiek.

Wil je graag een speciale bestemming aan je schenking verbinden of een fonds op naam ten behoeve van onze brigade? Ook dat is mogelijk. 

Wil je meer hierover lezen kijk dan hier verder.

Nalaten

Ook na het overlijden kunt u veel beteken voor de Venlose Reddingsbrigade. 

Wilt u meer hierover lezen kijk dan hier verder.

Sponsorkliks

Bestel jij veel online? En wil je ons helpen zonder dat het jou extra geld kost? Dat kan met behulp van sponsorkliks. 

Wil je weten hoe het werkt? Lees dan hier verder.

Sponsoring door bedrijven

Een aantal Venlose bedrijven sponsort de Reddingsbrigade al. Met een financiële donatie, in natura of een combinatie van beide. Sponsoring is maatwerk. Samen met jou bekijken we hoe we de sponsoring interessant en effectief kunnen inrichten. 

VriendenLoterij

Speel jij mee met de VriendenLoterij, je kan ons dan instellen als het goede doel waarvoor je meespeelt. De Venlose Reddingsbrigade krijgt dan per lot een bepaald percentage.

Donateur worden

Geen zin om moe te worden maar wel ondersteunen? Wordt Redder vanaf de Bank! Zo ondersteun je ons financieel, maar hoef je er fysiek weinig voor te doen (mag wel natuurlijk). Je kunt kiezen voor een structurele of eenmalige gift. 

De Venlose Reddingsbrigade is een vereniging met ANBI-status

De Venlose Reddingsbrigade is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat je gift (deels) aftrekbaar is van de belasting. Je donatie of schenking is bij de Venlose Reddingsbrigade in goede handen.  

Als door het CBF erkend goed doel  (Centraal Bureau Fondsenwerving) voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen van het CBF. Ieder jaar checkt een CBF toezichthouder of wij doen wat we beloven, zorgvuldig met ons geld omgaan en bijdragen aan een betere wereld.  

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over donateurschap? Danny van der Horst en Bart Verdijk helpen je graag verder. Je kunt ze telefonisch bereiken via telefoonnummer 06 5284 9954. Mail je liever? Dat kan via donateur @ venlosereddingsbrigade.nl Vergeet niet om duidelijk je naam en adres te vermelden.

De Venlose Reddingsbrigade is, als zelfstandige vereniging, aangesloten bij Reddingsbrigade Nederland (KNBRD).

KvK nummer: 4016 41 66
ANBI nummer: 805520351
Rekeningnummer: NL 77 RABO 0167 7579 38

Contact

Postadres: Heymansstraat 1, Venlo

Zwembad: Drie Decembersingel 52, Venlo

© Copyright 2024 by Venlose Reddingsbrigade