Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Venlose Reddingsbrigade, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online en de Venlose Reddingsbrigade ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Media Markt, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Venlose Reddingsbrigade.
En het kost je niets extra!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van Venlose Reddingsbrigade. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Venlose Reddingsbrigade hier direct van!

Wat moet je doen:
  1. Klik op de link: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?&club=12075&cn=nl&ln=nl
  2. Zoek de webwinkel waar je wil bestellen en klik hierop.
  3. Doe de bestelling, zoals je gewend bent.

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Venlose Reddingsbrigade weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Venlose Reddingsbrigade is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Venlose Reddingsbrigade niets op.

Vraag ook je vrienden, familie en kennissen om ook via sponsorkliks te bestellen. Hierdoor wordt het bedrag dat we ophalen hoger.

Klik hier om te zien wat we al opgehaald hebben.

De Venlose Reddingsbrigade is, als zelfstandige vereniging, aangesloten bij Reddingsbrigade Nederland (KNBRD).

KvK nummer: 4016 41 66
ANBI nummer: 805520351
Rekeningnummer: NL 77 RABO 0167 7579 38

Navigatie

Contact

Postadres: Heymansstraat 1, Venlo

Zwembad: Drie Decembersingel 52, Venlo

© Copyright 2024 by Venlose Reddingsbrigade