Kan jouw zoon/dochter eigenlijk goed genoeg zwemmen op die vakantie naar de zon?

Doe de reddingsbrigade Zomercheck!

Is uw kind nog steeds veilig in het water? Ontdek het nu!

Het is geen geheim dat de zwemvaardigheid in Nederland achteruitgaat. De laatste jaren ziet de reddingsbrigade keer op keer een afname in het niveau, vooral bij jongeren. Met het verdwijnen van schoolzwemmen en het beperkte zwemmen gedurende de rest van het jaar wordt er vaak slechts twee weken in de zomer gezwommen. Zo hebben kinderen te weinig oefening, terwijl de gevaren op de loer liggen.

Om de zwemvaardigheid te verbeteren, biedt de Venlose Reddingsbrigade een speciale 'zomercheck' aan. Het betreft 4 verfrissende lessen, ontworpen voor kinderen met maximaal 5 jaar zwemdiploma-ervaring en die al geruime tijd niet meer hebben gezwommen.

Deze korte opfriscursus van 4 lessen behandelt onderwerpen zoals zwemslagen, het herkennen van gevaren en hoe te handelen in noodsituaties. Op deze manier kan uw kind vol vertrouwen het water in tijdens de vakantie. De lessen vinden plaats in 2024 op maandagavonden van 18.45 tot 19.45 uur, op 27 mei, 10, 17 en 24 juni in Zwembad de Wisselslag. De kosten voor deze lessen bedragen slechts €30,-, te voldoen bij aanmelding.

Aanmelden kan nu direct via de onderstaande link. Naar het verzenden van uw aanmelding ontvangt u binnen enkele dagen bericht per mail over de verdere stappen!

Inschrijfperiode verlengd tot 7 juni!

  • Ga met vertrouwen de vakantie tegemoet.
  • Leer de basis om veilig te kunnen zwemmen.

OmroepVenlo. (2024, 8 mei). ‘Zomercheck’ voor kinderen die lange tijd niet hebben gezwommen [Video] van https://omroepvenlo.nl/nieuws/artikel/zomercheck-voor-kinderen-die-al-lang-niet-meer-zwemmen

De Venlose Reddingsbrigade is, als zelfstandige vereniging, aangesloten bij Reddingsbrigade Nederland (KNBRD).

KvK nummer: 4016 41 66
ANBI nummer: 805520351
Rekeningnummer: NL 77 RABO 0167 7579 38

Navigatie

Contact

Postadres: Heymansstraat 1, Venlo

Zwembad: Drie Decembersingel 52, Venlo

© Copyright 2024 by Venlose Reddingsbrigade